’s Lands grootste rockband Kensington komt gewoon uit Utrecht! Je kent ze van onwaarschijnlijk grote hits Do I Ever, Let Go, War, Streets, en meest recente single Sorry. Met tien uitverkochte Ziggo Domes, een wereldtournee met Armin van Buuren en een bak gouden platen is het succes van Kensington ongekend. Ze treden voor de eerste keer groot in Utrecht op en dat vinden wij een hele eer!    

BLØF heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar we doen het toch.  Het Zeeuwse BLØF werd bekend bij het grote publiek met de single Liefs uit Londen , Aan de Kust en Wat zou je doen. Jaarlijks organiseren ze hun eigen festival Concert at Sea aan de Brouwersdam in Zeeland. De band van Paskal Jakobsen is live echt mega sterk en daarom kijken we uit naar 27 mei!

Begonnen met een vliegende start en met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. In 2009 verliet zanger Tim Akkerman de band, maar werd opgevolgd door Marcel Veenendaal. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde heeft stilgezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en nu ook op Central Park!

Ook Rondé heeft Utrechtse roots. De aan de Herman Brood academie samengestelde Indiepopband heeft momenteel zeer veel airplay met de hits “Run,” “Naturally” en “why do you care.” Zing jij ze mee op 27 mei? 

Met de meezinghits als “Sexy als ik dans” en “Glimp van de Duivel”  is Nielson en zijn band dé ultieme act om lekker goed los te komen!

Bij de muziekkiosk kies jij de muziekstijl die je wilt horen van de SuperStijl DJ’s. Dit doe je door te stemmen op één van de stemcomputers. Lekker democratisch!!